Til hovedmeny Til innhold

PAN Renhold AS

Proplan Time gir økt lønnsomhet i prosjektene.

Pan renhold leverer renhold, kantinedrift og gulvpleie i Rogaland og Hordaland. Blant kundenes deres finner du kontorbygg på mellom 200 og 15000 kvadratmeter, verksteder, offentlige instanser og treningssentre. Medarbeiderne har lang og allsidig erfaring fra prosjektering og drift av ulike serviceoppdrag. Fra oppstarten av selskapet har Pan Renhold benyttet Proplan Time til å føre timelister.

Daglig leder, Flemming Sørensen, forklarer hvorfor Proplan Time er så viktig for renholdsbedriften; «Som i de fleste bedrifter må vi ha fokus på lønnsomheten i prosjektene våre. Den største kostnaden er lønn til medarbeiderne og det er derfor viktig at avvik på timer oppdages tidlig. Derfor har vi ukentlige timeregistreringer og får generert en ukerapport som viser avvik mellom budsjetterte og forbrukte timer på våre prosjekter. Et typisk eksempel er at det på løpende prosjekter blir tillagt ekstra arbeidsoppgaver utover det som er avtalt. Dette går rett på bunnlinjen hvis vi ikke får det fakturert. Med Proplan Time får vi raskt og enkelt oversikt slik at tiltak kan iverksettes. Muligheten for å fange opp timer som ellers hadde gått tapt gir oss faktisk bedre likviditet.»

 

"Med Proplan Time får vi raskt og enkelt oversikt slik at tiltak kan iverksettes. Muligheten for å fange opp timer som ellers hadde gått tapt gir oss faktisk bedre likviditet."

 

Pan Renhold gikk også nylig i drift med den nye modulen for timeregistrering på mobiltelefon.«Medarbeiderne her er mye på farten på ulike prosjekter og arbeidssteder i løpet av uken. Når de nå har tilgang til Proplan Time på mobilen er det blitt enda enklere å få registrert arbeidstiden mens jobben er frisk i minnet. Dette gir oss samtidig et raskere og mer korrekt lønns- og fakturaunderlag.» Også brukerne var begeistret for Proplan Time Mobil: « De setter pris på at systemet nå alltid er tilgjengelig. Løsningen var også overaskende enkel å lære. Vi sendte faktisk bare ut en e-post, og så var alle i gang.»

 

"Med Proplan Time på mobilen er det blitt enda enklere å få registrert arbeidstiden mens jobben er frisk i minnet."

Sørensen er glad for at de på et tidlig tidspunkt kom i gang med Proplan Time. «Løsningen har vokst med bedriften og er et av våre viktigste arbeidsverktøy – ja altså rett etter støvsugeren da.  Vår måte å registrere timer på er en innarbeidet del av arbeidshverdagen og alle nye medarbeidere lærer seg raskt å ta i bruk løsningen.  Jeg kan trygt anbefale Proplan Time til liknende bedrifter.»

 

"Jeg kan trygt anbefale Proplan Time til liknende bedrifter."