Til hovedmeny Til innhold

Bransjer

Bygg- og anleggsbransjen

Bygg og anlegg

Bygg- og anleggsbransjen

Proplan Time gjør timeregistrering enklere for både brukere og administrasjon og gir løpende kontroll av timeforbruk mot prosjekt. Samtidig har vi utviklet en rekke bransjespesifikke rapporter som gir god oversikt.

Olje og oljeservice

Olje og oljeservice

Olje og oljeservice

Proplan Time tilfredsstiller særbehovene innen oljerelatert næring, blant annet når det gjelder belastning på kostsenter/prosjekt, ulike arbeidsavtaler, prosjektregnskap og bransjespesifikke rapporter.

Service

Service

Service

I servicebedrifter vil mangel på kontroll når det gjelder timeføring, overtid og lønnsutbetaling påvirke lønnsomheten vesentlig. Proplan Time hjelper servicebedrifter med enkel oversikt og bedre lønnsomhetsvurderinger.

Industri

Industri

Industri

En industribedrift har ofte mange ulike arbeidsprosesser og brukerroller. Proplan Time kan brukes både prosjektbasert og for tidslogging i produksjonen, samtidig som det oppleves som svært intuitivt for brukerne.

Konsulent og Prosjekt

Konsulent og Prosjekt

Konsulent og Prosjekt

Mange ulike bedrifter opererer med prosjekter og konsulenter som sin kjernevirksomhet. For disse bedriftene er fakturerte timer en vesentlig del av omsetningen. Proplan Time er et meget godt verktøy i forbindelse med oppfølging av slike prosjekter, blant annet når det gjelder kostnadskontroll per prosjekt, endringsordre, estimater, lønnsomhetsrapportering m.m

Varehandel

Varehandel

Varehandel

I varehandelsbransjen brukes uforholdsmessig mye tid på timeregistrering og håndtering av tillegg og arbeidsplaner. Proplan Time effektiviserer disse prosessene betraktelig. Samtidig understøtter systemet bransjens tariffavtale og har automatisk beregning av tillegg for Ubekvem Arbeidstid.

Regnskapsbyrå

Regnskapsbyrå

Regnskapsbyrå

Flere av våre byråkunder har stor suksess med å tilby sine kunder Proplan Time. Med en agentavtale på Proplan Time kan byrået både forenkle kundens og sin egen hverdag og være relevante i forhold til å tilby sine kunder fremoverlente løsninger.

Attføring

Attføring

Attføring

Bedrifter i attføringsbransjen trenger et system for både å registrere tidsbruk på egne ansatte samt tiltaksdeltakerne. Proplan kjenner bransjen godt og har laget mange spesialtilpassninger for bransjen.