Til hovedmeny Til innhold

Kunder

Våre fornøyde kunder

Vi har et bredt spekter av Proplan Time kunder innenfor både små- og mellomstore kunder i Norge. Ta en titt på artiklene under og les historiene til noen av våre mange fornøyde kunder.

Interiørfaghuset T. Lund

17. januar 2018

interiørfaghuset T. Lund er en fornøyd totalkunde av Proplan. De har Proplan Time, Visma Global, Visma Lønn og...

Les mer

Næringsbygg AS

Næringsbygg hadde behov for et system som håndterte timer mot prosjekt på en god måte, samtidig som integrasjo...

Les mer

Vi får gode rapporter, vi får målt sykefravær og vi får mer nøyaktig beregning av UB tillegg som butikkene har.

- Live Furland hos Kitch'n

Proplan Time gir god oversikt, er tidsbesparende og enkelt å tilpasse vårt og våre kunders behov. Verktøyet hjelper meg med å hjelpe våre kunder på en god måte.

- Inger Elise Engelstad hos Sør Regnskap

Vi bruker Proplan Time både for å registrere timer per prosjekt og for tidslogging per enhet i produksjonen. Papirløst, enkelt og alltid korrekt.

- Karen Michelet hos Tomra Systems ASA

Det at Proplan kunne tilby en totalpakke ble avgjørende for valget. Vi bruker Proplan Time og Visma Global. Alt er blitt så oversiktlig. Vi har full kontroll.

- Hilde Salicath Aasen hos Oslo Byggentreprenør AS

Det at Proplan er en Visma Platinum forhandler samt at de kunne levere et timeverktøy med god integrasjon mot Visma Business og Visma Lønn var avgjørende.

- Cathrine Godal Brunvoll hos Bertelsen & Garpestad AS

Jeg vil gjerne fremheve den lave brukerterskelen. En del av våre ansatte var skeptiske til registreringen via web, men dette har gått fint.

- Kristin Solaas Haraldstad hos Contiga AS

Med Proplan Time unngår vi tidkrevende punching da alle timer blir lagt direkte inn i systemet av bruker. Når alle timer er godkjent, overføres alle variable data til lønnssystemet vårt Huldt & Lillevik.

- Heidi Lunde Jensen hos Dovre Group AS

Med Proplan Time har jeg fått bedre rapporter og økt datakvalitet. Vi er godt fornøyd med Proplan Time, det er enkelt å bruke og det har vært lite problemer med systemet.

- Andreas Skjelde hos Byggmester Sagen AS

Med Proplan Time har prosjektlederne i Frøiland Bygg full oversikt over antall timer som skal belastes hvert prosjekt før lønnen er kjørt. Dette gjør at firmaet kan fakturere tidligere.

- Preben Brekka hos Frøiland Bygg AS

Med Proplan Time har vi fått en mer effektiv og oversiktlig timeregistreringsprosess. Lønnsansvarlig sparer mye tid på lønnskjøringen og risikoen for feilføringer er sterkt redusert.

- Bjørn Torjussen hos O. Torjussen & Sønner AS

Brukerne av Proplan Time synes at systemet er ”genialt enkelt” og mye enklere enn det forrige. Det gir en ekstra trygghet til de ansatte og tilbakemeldingene har bare vært gode.

- Per Anton Hauge hos AF Offshore Mollier

Løsningen dekker våre behov. Dessuten har vi et langt og godt forhold til Proplan som leverandør av blant annet økonomi- og lønnsystemet vårt. Vi vet hva Proplan står for og velger dem som partner.

- Hanne Mossige Robertsen hos SAR AS

Proplan Time fungerer helt uproblematisk. Vi får dataene vi trenger og resten går av seg selv. Jeg sparer et dagsverk i måneden bare i forbindelse med dette. Systemet oppleves som brukervennlig og int...

- Karla Brandtzæg hos Lotos Exploration and Production

Systemet er svært brukervennlig og enkelt å bruke. De gangene jeg trenger hjelp, er kontaktpersonene i Proplan effektive med bistand. Jeg opplever Proplan som en ryddig og dyktig samarbeidspartner, so...

- Sigrid Bellesen hos Asco AS

Jeg setter og pris på at våre tilbakemeldinger til utviklerne tas seriøst, og at de bruker tid på å implementere løsninger som kundene ønsker

- Inger Elise Engelstad hos Sør Regnskap AS

  Kitch'n

  Over 1050 ansatte i kjedens 138 butikker bruker Proplan Time som sitt timeregistreringssystem.

  Les mer

  ASCO AS

  Proplan Time gir ASCO en sømløs og effektiv arbeidsflyt i bedriften.

  Les mer

  SAR AS

  Med Proplan Time oppnådde SAR enklere prosjektbelastning og bedre timerutine.

  Les mer

  Overbevist?

  Har du sett nok og ønsker et tilbud?

  Få pristilbud

  Snakk med oss!

  Vi vil høre mer om din bedrifts behov

  Ta kontakt

  Finn ut mer!

  Les mer om våre kunders erfaringer

  Kundereferanser