Til hovedmeny Til innhold

Bli med på Bygg Reis Deg 2017

På norges viktigste møteplass for byggenæringen er digitalisering av byggebransjen hovedtema. Proplan er til stede for å vise digitale løsninger som bidrar til effektivisering, kontroll og økt lønnsomhet innenfor felter som timeregistrering, mobilinnlogging på byggeplass, prosjekt, kvalitetsarbeid med mere.

Bygg Reis Deg skal arrangeres for 27. gang den 18-21 oktober 2017 på Norges Varemesse i Lillestrøm

Proplan deltar med stand i hall D, plass 05-08.

Les mer om Bygg Reis Deg.

Bygg Reis Deg sin visjon er å være byggenæringens viktigste møteplass og skal bidra til at utstillere og besøkende skal ligge «Ett skritt foran». Under messen samles kunder, fagfolk, studenter og bygginteressert publikum på Norges Varemesse på Lillestrøm. Bygg Reis Deg 2017 skal være messen med de beste løsningene for bygg, bolig og eiendom. 

Den digitale arena

Det er et økende fokus på digitalisering i byggenæringen og et behov for bedrifter å tilegne seg kunnskap for å håndtere det digitale skiftet. På Bygg Reis Deg 2017 vil det være økt fokus på digitalisering. Målet med dette er å løfte frem nye produkter, innovasjoner og bedrifter innenfor temaet digitalisering, og samtidig ta opp problemstillinger og løsninger for bedre digital samhandling mellom roller, fag og faser i et byggeprosjekt.

I Proplan er vi forhandler av Proplan Time, Visma, Huldt & Lillevik, SuperOffice m.m og vi utvikler egne løsninger som kan bidra til økt lønnsomhet og effektivitet av bygg- og anleggsnæringen. Vi deltar på messen for å demonstrere mulighetene og rådgi bransjen om digitalisering, effektivisering og automatisering.

Det Norske Byggemøte

Det finnes mange ulike arenaer for de ulike bransjene i byggenæringen, men ingen felles treningsarena hvor alle ansatte i alle bransjer er involvert. Det ønsker Bygg Reis Deg å gjøre noe med!

Årets nyhet på Bygg Reis Deg er at seminarer, konferanser og sosiale møteplasser samles under fellesbetegnelsen «Det Norske Byggemøte». «Det Norske Byggemøte» skal være en nasjonal møteplass for byggenæringen på tvers av verdikjeden, og skal samle aktører innen arkitektur, design, bygg og anlegg, entreprenører, håndverkere, varehandel, og rådgivere. Sammen skal det fokuseres på å bygge omdømme, stolthet og kompetanse for norsk byggenæring. 

 

Bli med oss på Bygg Reis Deg.

Har du lyst å delta på Bygg Reis Deg i år? Meld deg på via vårt påmeldingskjema og delta gratis. Bruk kode: lXieUS